Är du vår nya kollega i T.A.D.1? Nu utökar vi teamet! 


Ansökan för denna tjänsten är nu stängd.

Vi söker dig som tycker om administration, support och har ett öga för detaljer. Vi ser också att du är relationsskapande och engagerad och tycker om sociala kontakter både genom digitala plattformar, telefon, och fysiska träffar.

Vi arbetar nära i teamet och söker dig som trivs med teamarbete samtidigt som du får egna ansvarsområden.

Vi tror mycket på de projekt vi driver och vill att du ska kunna känna samma stolthet och kunna förmedla den starka tron till olika aktörer i samhället som kan hjälpa oss att förverkliga projekten. Det innebär att också kunna vara saklig och se saker från andras perspektiv.

Ditt huvudfokus kommer ligga på vårt projekt T1D-säker skola & idrottsförening. Projektet är en digital interaktiv typ 1 diabetes-utbildning för personal inom förskola, grundskola, fritidsverksamhet, gymnasium och ledare som engagerar sig i idrottsföreningar.

Personlig koppling till och erfarenhet av T1D är bra men det allra viktigaste är förstås att du brinner för att sprida kunskap och ge stöd till drabbade.

Vi ser gärna att du har: 

  • Vana av datorarbete i olika program och hantering av stora filer 
  • Vana av att ha och driva egna ansvarsområden
  • Tidigare erfarenheter av sociala kontakter och uppsökande och insäljande arbete via telefon, mejl och digitala möten 

… men primärt tror vi på dig som person och tar även emot andra ansökningar.

Vi erbjuder:

  • Ett stöttande team med bra sammanhållning 
  • Arbete med spännande projekt som gör stor skillnad för personer som lever med eller nära någon med T1D 
  • Flexibilitet med möjligheter att påverka och själv styra ditt arbete och arbetsplats 

Tjänsten är en projekttjänst från 2023-10-01 till 2025-04-30, med eventuell möjlighet till förlängning. De slutgiltiga formerna för tjänsten utformar vi gemensamt. Vi jobbar tillsammans på distans och ses fysiskt i Växjö.
 
Tjänsten är villkorad av en bidragsansökan vars slutgiltiga besked behövs före avtalsskrivning.
 
Skicka din ansökan med bifogat CV och personligt brev till , skriv ‘projektadministratör’ i ämnesraden. Vi ser gärna att vi har din ansökan hos oss så snart som möjligt. Ansökningsperioden är stängd.  
 
Together against diabetes1 är en ideell förening som arbetar med stöd till personer som lever med eller nära någon med typ 1 diabetes. Vi delar ut ryggsäckar till nydebuterade barn och ungdomar, driver T1D-appen och sedan maj 2022 en stor satsning mot bättre utbildad förskola/skola & idrottsföreningar genom vårt projekt T1D-säker. Vi är en liten organisation med två anställda så en vilja att hjälpa till där det behövs är önskvärt. T.A.D.1:s grundare, Elin Cederbrant, har arbetat nationellt med typ 1 diabetes-frågor sedan 2016 och synts i många betydande diabetes-sammanhang. 2018 tilldelades hon och T.A.D.1 The Maximus Prize på diabetesgalan för sitt arbete och 2021 var T.A.D.1:s app T1D-appen finalist i Medtech for health innovation award. Sedan 2020 består team T.A.D.1 av Elin Cederbrant & Emma Bygdén som båda lever med typ 1 diabetes. Vi arbetar i nära samarbete med flera av landets barnkliniker och specialistdietist Elisabeth Jelleryd.  Läs mer om T.A.D.1

Kontakt:
Elin Cederbrant - Grundare T.A.D.1
 
076 18 88 014