T1D-appen

T1D-appen är vårt absolut största projekt hittills! Appen riktar sig till alla som på något sätt har en koppling till typ 1 diabetes - familj, vänner, skolpersonal, vårdpersonal och såklart den som själv är drabbad. Genom ett profilval anpassar appen informationen och gör innehållet relevant för just dig.

Förutom information så innehåller även appen nyheter, checklistor, allt du behöver veta om medicinteknik, kolhydratlistor och en räknare för kolhydratmängden på din tallrik.

T1D-appen har idag över 100 000 nedladdningar och är Nordens största plattform för drabbade. Vi behöver din hjälp för att fortsätta kunna erbjuda den gratis!

T1D-appens kolhydraträkningsguide!

Nu är T1D-appens stora guide i kolhydraträkning här! En interaktiv digital guide för dig som vill lära dig kolhydraträkna genom text, bild, film och övningar. Guiden passar både dig som har typ 1 diabetes själv och dig som vill lära dig för att kunna stötta någon annan. 

Frågor om T1D-appen?

Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren. Hittar du inte svar på dina funderingar? Hör av dig till oss på hello@t1dapp.se så hjälper vi till! 

Hämta appen 

Du hämtar T1D-appen helt gratis på App Store för iPhone eller Google Play Store för Android.

Kontakta oss om T1D-appen!

Har du frågor kring appen, önskar något tillägg eller behöver support kring någon av våra funktioner. Tveka inte att höra av dig.