Hej T1D-supporter!

Visst är du redo att vara med och göra skillnad för alla som lever med eller nära någon med typ 1 diabetes? Som T1D-supporter stöttar du oss som månadsgivare! Med din hjälp kan vi fortsätta dela ut T1D-ryggsäcken till alla barn som insjuknar och fortsätta erbjuda T1D-appen gratis till alla med och runt T1D.  

Nordens största plattform 

för personer som lever med eller nära någon med typ 1 diabetes

T1D-säker -digital utbildning för lärare och ledare

T1D-appen-en komplett guide 
till typ 1 diabetes


T1D-ryggsäck -specialdesign och pepp vid diagnos

Together Against Diabetes1s projekt

T1D-säker skola & idrottsförening

Mindre än 2 av 10 barn och unga känner sig trygga i skolan och nästan alla vittnar om att de möta fördomar från vuxna runtomkring sig. Det är dags att en gång för alla se till att alla barn och unga känner sig trygga och har samma möjligheter som alla andra i skolan och på fritidsaktiviteter. 

Världsunik app

T1D-appen är den första appen i sitt slag som erbjuder både kolhydraträknare i toppklass och massor av information och funktioner. Appen har blivit det självklara valet runt om på landets kliniker och har idag över 120 000 nedladdningar. 

Specialdesignad ryggsäck

Sedan våren 2019 har T.A.D.1 delat ut sin specialdesignade T1D-ryggsäck till över 2000 nydebuterade barn och ungdomar gratis under tiden de har legat på sjukhus. Då är väskan fylld med information men framförallt massor av pepp. Var med oss och dela ut ännu fler! 

T1D-Supporterbrev! 

Vill du veta mer vad som är på gång inom T.A.D.1? 
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!